Το γραφείο μας . . .
Το κτηματομεσιτικό και ασφαλιστικό γραφείο ΗΛΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ
& Συνεργάτες
, έχει την έδρα του στο κέντρο του Πειραιά, στο Δημοτικό Θέατρο και πιο συγκεκριμένα στην οδό Καραϊσκου 117, στον 5ο όροφο.

Οι εργασίες του γραφείου μας ξεκίνησαν το 2000 στον ασφαλιστικό χώρο και γρήγορα επεκτάθηκαν και στο χώρο της κτηματαγοράς ( homeland.gr ).

Πλέον οι συνεργασίες μας, με πάνω από 20 ασφαλιστικές εταιρίες προσφέρουν στους πελάτες μας τη δυνατότητα να επιλέξουν, με την βοήθεια της πολυετούς εμπειρίας μας, την πλέον συμφέρουσα και ταυτόχρονα φερέγγυα πρόταση για κάθε ασφαλιστική τους ανάγκη , ενώ με εμπειρία και επαγγελματισμό αναλαμβάνουμε την πώληση ή εξεύρεση προς αγορά κάθε είδους ακινήτου.

Ταυτόχρονα η συνεργασίες του γραφείου μας με τους ισχυρότερους τραπεζικούς και χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς προσφέρει στον εν δυνάμει αγοραστή, προτάσεις για λήψη δανείου (ή και αναχρηματοδότηση ) με τους ευνοϊκότερους όρους της αγοράς. Το γραφείο μας, με επίσημη άδεια του κράτους (επιμελητήριο Πειραιώς) για την παροχή των παραπάνω υπηρεσιών έχει ως στόχο να σας προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και με επαγγελματισμό και εχεμύθεια να φέρνει εις πέρας οποιαδήποτε επιθυμία των φίλων – πελατών μας.